PALVELUT

Vyöhyketerapia
On vanha hoitomuoto joka perustuu uskomukseen että keho heijastaa itseään pienoiskoossa muualle kehoon, erityisesti jalkateriin. Menetelmä on todennäköisesti ollut käytössä luonnonkansoilla pari tuhatta vuotta e. Kr. Tekniikka on dokumentoitu Kiinassa n 2440 e. Kr ja Nubialaiset faraot ovat myös kuvailleet hoitomuotoa jo 2330 e. Kr. Lääkäri William Fitzgerald (1872-1942) keksi refleksologian uudelleen käyttäessään vyöhyketerapiaa anestesia menetelmänä leikkauksissa. Fitzgeraldin oppilas hieroja Eunice Ingham kehitti hänen ajatuksensa edelleen ja loi tekniikan jonka kutsui kompressio-hieronnaksi.

Moderni refleksologia
On koko kehon vyöhyketerapiaa. Menetelmän on kehittänyt Karl-Axel Lind Ruotsissa. Modernissa refleksologiassa käsitellään koko kehon heijastusvyöhykkeitä.

Shamaaninen parantaminen
On energialääketieteellinen perinne jota ihmiset ovat käyttäneet yli 5000 vuotta ympäri maailman. Shamanistisen näkemyksen mukaan monet sairaudet ja muut elämisen ongelmat johtuvat jonkinlaisesta epätasapainosta. Shamaanisella parantamisella palautetaan tämä menetetty tasapaino.